ده توصیه ی مفید برای یادگیری زبان انگلیسی
نوشته شده توسط : farshad

احتمالاً در دوره های آموزش زبان انگلیسی از اساتیدتان توصیه های زیادی شنیده اید. البته دوست و همکار و آشنا و غریبه هم بیکار ننشسته و حتماً به شما توصیه هایی کرده اند. عمل به آنهمه توصیه سخت است پس ده تا از مفیدترین نکات تدریس زبان انگلیسی را انتخاب کرده ایم که با هم بررسی میکنیم:

۱. مجبور نیستید از برنامه درسی پیروی کنید.

شاید از این حرف تعجب کردید ولی در کلاسها اتفاقاتی غیر منتظره روی میدهد. زبان آموزان بعضی کارها را زودتر و بعضی را دیرتر از زمان تعیین شده به اتمام میرسانند. بعضی چیزها برایشان راحت است ولی میبینید چیزهایی که انتظار داشتید سریعاً بفهمند، برایشان سختتر است. منعطف بودن مهمتر از سفت و سخت چسبیدن به چیزیست که عملاً جواب نمیدهد.
۲. قرار نیست جواب همه سوالات را بدانید.

باز تعجب کردید؟ در بعضی کلاسهایم سوالاتی پرسیده اند که آن لحظه نمیدانستم و میگفتم جوابش را خواهم یافت و اینکار را هم میکردم. صداقت داشته باشید و بگویید که نمیدانید و بعداً جواب را یافته و به آنها بگویید. اینکار هیچ ایرادی ندارد.
۳. زبان آموزان با هم فرق دارند.

شاید به نظر بدیهی برسد ولی ظاهراً بعضی اساتید اینرا فراموش کرده و در آموزش و رفتار با همه شاگردانشان یک نوع عمل میکنند. این کار جواب نمیدهد. باید شاگردان تان، سبک یادگیری شان و نقاط قوت و ضعف شان را بشناسید. اگر امکانش بود، تکالیف متنوعی ترتیب دهید تا همه شاگردان کلاس تان را پوشش دهد.
۴. نمیتوانید و نباید شاگردان تان را مجبور به یادگیری کنید.

معمولاً اساتید در قبال عدم پیشرفت شاگردانشان احساس مسئولیت میکنند. میتوانید به آنها ابزار و انگیزه یادگیری بدهید ولی بعدش علاوه بر شما، هر شاگرد هم مسئولیتی فردی در قبال یادگیری اش دارد.
۵. مثل یک شخص واقعی رفتار کنید.

خودتان باشید و بگذارید شاگردان ببینند که شما هم انسان هستید و نه یک روبات مدرس. به اشتباهات خودتان بخندید. طنز و شوخی را به کلاس بیاورید.
۶. مشوق شان باشید و روحیه بدهید.

در شرایط مناسب، تصحیح اشتباهات شاگردان تان خیلی هم لازم است ولی اگر هر غلطی را به رویشان بیاورید اعتماد به نفس شان را تخریب خواهید کرد. از کارهای خوب شان تعریف کنید و هرگز نگویید که مشتی احمق هستند. کسی که فکر کند احمق است انگیزه یادگیری را از دست میدهد.
۷. در درسهایتان تعادلی بین مهارتهای مختلف برقرار کنید.

مدرسی که نود درصد کلاسش تدریس گرامر است هیچ کمکی به شاگردانش نمیکند. مهارتهای ارتباطی، خواندن، نوشتن و گسترش دایره واژگان همگی به اندازه گرامر مهم هستند شاید هم مهمتر از گرامر.
۸. جعبه منابع اضطراری داشته باشید.

بازیها، کاغذ، مداد رنگی، مجلات و غیره. اگر بخواهید فعالیت جدیدی به کلاس درس اضافه کنید خواهید دید که این چیزها چقدر به درد میخورند.
۹. مشق شب بدهید.

خوب این کمی جنجال برانگیز است. نمیتوانید شاگردان را مجبور به انجام تکالیف بکنید ولی اگر فرصت انتخاب بدهید آنها هم تشویق شده و در قبال یادگیری شان احساس مسئولیت خواهند کرد. اگر تکلیف خانه میدهید خیلی مهم است که آنها را خوانده و اصلاح کنید نه اینکه هفته ها روی میزتان بماند.
۱۰. خوش بگذرانید.

اگر خودتان از دروس لذت میبرید پس شاگردانتان هم لذت خواهند برد.
اینها نکاتی بود که به من کمک کرد بدانم چطور باید زبان انگلیسی درس بدهم و مطمئنم که برای شما هم مفید خواهد بود.





:: بازدید از این مطلب : 1
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 3 بهمن 1397 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: