۱۲ باور اشتباه در یادگیری زبان انگلیسی قسمت آخر
نوشته شده توسط : farshad

داشتن برنامه درست یعنی هدفگذاری و برای رسیدن به آن هدف تلاش کردن. اگر با یادگیری زبان اینطور برخورد کنید آنوقت می فهمید قرار است به چه چیزی برسید. از خودتان بپرسید: “هدف من از یادگیری زبان چیست؟”، “از کدام بخش های زبان انگلیسی بیشتر دوست دارم بدانم؟”، “برای آنکه به اهدافم برسم باید چه چیزهایی یاد بگیرم؟”.
سؤال هایی این چنینی و مشابه اینها به شما کمک خواهد کرد تا اهداف خود را متوجه شده و بر مبنای آنها درس بخوانید. در نهایت با موفقیت زبان را یاد خواهید گرفت.
باور اشتباه دهم: “یادگیری زبان حوصله ام را سر می برد”
اگر فکر می کنید یادگیری زبان برای شما حوصله سر بر شده است باید سریعاً به دنبال راه چاره باشید. مشکل از زبان نیست مشکل از متدی است که آنرا برای یادگیری انتخاب کرده اید. برای مبارزه با کسل کنندگی یادگیری زبان این کارها را بکنید: فیلم های انگلیسی زبان جذاب ببینید، آهنگ های خوب گوش کنید و آنها را با صدای بلند بخوانید! هر کاری که فکر می کنید به شما انرژی می دهد انجام دهید. هر کسی سلیقه ای دارد، فاکتوری که روند یادگیری را جذاب می کند پیدا کنید و از آن استفاده کنید.
 باور اشتباه یازدهم: “انگلیسی تفاوت های خیلی زیادی با زبان مادری دارد”
وقتیکه یادگیری زبان را به تازگی آغاز می کنیم، از زبان مادری برای فهمیدن و یادگیری کلمات جدید استفاده می کنیم. با پیشرفت در یادگیری، مغز سریعتر لغات جدید را یاد می گیرد. به جایی می رسیم که دیگر نمی شود بر زبان مادری برای یادگیری زبان دوم تکیه کرد. برخی زبان آموزان با رسیدن به این مرحله فکر می کنند که دیگر نمی توانند مطالب را یاد بگیرند.
اما در حقیقت رسیدن به این مرحله نشانه خیلی خوبی از پیشرفت است! یعنی از این پس نباید به زبان مادری تکیه کنید و باید به شکلی تازه فکر کنید. همیشه بخش هایی از انگلیسی هستند که هرگز نمی توان آنها را ترجمه کرد یا حتی با زبانی دیگر توضیح داد. از این به بعد باید فکر کردن به زبان مادری را فراموش کرده و مثل یک فرد انگلیسی فکر کنیم. با این کار زبان را بهتر متوجه خواهید شد.
باور اشتباه دوازدهم: “من هیچ وقت زبان را به طور عالی یاد نخواهم گرفت”
زبان آموزان اکثراً دوست دارند در فاصله کوتاهی زبان انگلیسی را مثل یک فرد انگلیسی زبان صحبت کنند و برای این کار خود را با دیگران مقایسه می کنند. اما با مقایسه خود با دیگران تنها اعتماد به نفس، انگیزه و لذت بردن را کاهش خواهید داد.
این مورد در یادگیری زبان هم صادق است. وقتی برای یادگیری خود برنامه ریزی کرده و هدف گذاری می کنید، مطمئن شوید که این کار را فقط برای دل خود انجام می دهید. افراد با هم فرق دارند و هر کس با ریتمی متفاوت از دیگری زبان را یاد می گیرد. از مقایسه کردن خود با دیگران خودداری کنید و توامندی های خودتان را یادآوری کنید. نگاه کردن به خود با این دید آرامش و رضایت را به طرز چشمگیری افزایش خواهد داد.
بهترین روش برای از یاد نبردن اهداف و خوشحال بودن، توجه به پیشرفت یادگیری است. جاهایی که در آنجاها ضعف دارید را شناسایی کرده و بر تقویت آنها تمرکز کنید. جاهایی را که فکر می کنید به آسانی مطالب را یاد می گیرید برای خودتان سخت تر کنید. همیشه پیشرفت یادگیری خود را بررسی کنید و با نگاه به گذشته خود را ستایش کنید!





:: بازدید از این مطلب : 3
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 1 بهمن 1397 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: